Over ons

Findament Accountants en Adviseurs is opgericht vanuit de gedachte het anders te doen dan de gevestigde orde. Waarom? Omdat wij van mening zijn dat het makkelijker en beter kan.

Wij geloven in de kracht van een compact, ervaren en multidisciplinair team in combinatie met de inzet van innovatieve slimme software. Voor kennis buiten onze scope onderhouden wij relaties met gespecialiseerde partners.

Deze combinatie slaagt erin ondernemers op een persoonlijke wijze kwalitatief hoogwaardig te adviseren en inzicht te geven in de cijfers van vandaag en morgen. De jaarrekening die wordt opgemaakt op basis van cijfers uit het verleden is hierdoor slechts nog een formaliteit.

Wij vinden het van belang dat klanten vooraf weten waar zij aan toe zijn en zonder vrees voor een factuur contact met ons op kunnen nemen. Daarom werken wij met vooraf afgesproken fixed prices voor onze dienstverlening. Contactmomenten zijn hierbij inbegrepen. Hiermee nemen wij afscheid van de vervelende verrassingen achteraf.

Ook op de werkvloer zijn wij vooruitstrevend. met onze flexibele jong dynamische omgeving nemen wij afscheid van de stropdassen-cultuur. wij zijn open minded en bieden ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën. Medewerkers krijgen de verantwoordelijkheden die bij ze passen.

Op deze manier verleggen wij de primaire doelstelling van resultaatgericht naar klant- en medewerkerstevredenheid. Dit zijn onze sleutels tot successen!